SIRÁLY TAMÁS


KÖZÉRZETJAVÍTÓ - MASSZŐR  -  SZEMÉLYI EDZŐ

A mindennapjainkban igyekszünk tudatosan élni: egészségesen táplálkozunk, erősítjük az izmainkat, javítjuk a fizikai és mentális képességeinket. Ugyanilyen tudatosság szükséges a rehabilitáció során is, hiszen ki ne szeretne egy betegség, műtét vagy baleset után minél hamarabb visszatérni a megszokott életviteléhez?

Ezért nagyon fontos a megfelelő mozgás és a szakszerű segítség: ha nem hagyjuk letapadni és elsorvadni az izmokat, akkor gyorsabb a felépülés. Utókezelés hiányában azonban akár maradandó fájdalom vagy korlátozott mozgásképesség is okozhat további kihívásokat.

A rehabilitáció célja az ízület stabilizálása, funkciójának helyreállítása, a lehetséges legjobb mozgáshatárok elérése és a körbevevő izomzat megerősítése. Ez akár több hetet vagy hónapot is igénybe vehet, de az emberek ilyen esetben általában türelmetlenek, pedig a fokozatosság rendkívül fontos. Vendégeimet kimozgató kezelésekkel és célirányos, fokozatos terhelést biztosító személyi edzéssel segítem a korábbi teljesítményük elérésében – vagy akár túlszárnyalásában!